トップページ 会社案内 製品情報 写真/動画 お問い合わせ
NO. CCM-0019
頭部切断及び内臓除去機
Deheading and Gutting Machine [Patent]

본문

ccm_3_26.jpg
▶特徴
① 原料をホッパーに置くだけで自動搬送され頭部切断、内蔵を真空吸引し製品は搬出されます。
② 真空吸入口は、内蔵を吸引時のみ開放されますので強力な吸引力で内蔵除去率が高いです。
③ 短時間に大量の加工処理が可能であり, 割腹せずに内蔵のみ吸引除去をするので内蔵除去後も魚の形がそのまま維持されます。
④ 魚のサイズに合わせた機械を製作致します。 (標準機400g前後対応型)
• Simply load the fish on the hoper, then fish can be deheaded and eviscerated by vacuum sucktion.
• Sucktion process is only performed when it sucks intestine, so it makes the sucktion have strong process.
• There are two types of machine for small size and middle size.
• This machine can process relatively large volume of products in a short period of time and eviscerate meckerel without belly opening.
  It allows the mackerel to be remained as their shape.
• We made the price of machine lower than old version of equipment with technical skills of CHAMCO MK and cost reduction.
▶機械仕様 (SPECIFICATIONS)
機械名
MACHINE
電源
POWER
機械サイズ
DIMENSION : L X W X Hmm/KG
処理能力
CALACITY
対象魚類
TARGET FISH
DEHEADER
VACUUM TANK
3P X 220V/380V X 1.2KW
3P X 220V/380V X 11KW
2000 X 740 X 1230 (420KG)
1540 X 1030 X 2410 (390KG)
70 ∼ 90尾/分
pdf_down_26.jpg
チャムコ エムケージャパン
本 社 : 〒425-0071 静岡県焼津市三ケ名1787
TEL : 054-620-0001 / FAX : 054-620-0002        E-mail : chamcomk.jp@gmail.com         HPアドレス : http://www.chamcomk.jp
韓国工場 : 韓国釜山広域市江西区生谷産団路39番6        TEL : 82-51-256-8400 / FAX : 82-51-204-4248
COPYRIGHT(C) 2017 CHAMCO・MK・JAPAN CO.,LTD. ALL RIGHT RESERVED