トップページ 会社案内 製品情報 写真/動画 お問い合わせ
NO. CCM-0021
イカの耳及び内臓除去機(イカセパレーター)
Squid Belly Opening And Gutting Machine(SBOAGM)

본문

ccm_4_28.jpg
▶特徴
① イカ原料を独自開発の形に合わせたホッパーに置くだけで
    耳を切る・イカ開き・内臓除去・内臓とげそ(足)が分離される作業が自動に行われます。
② すべての作業は手作業のように正確に行われます。
③ げそ(足)も口を中心に開きます。
④ 1分間に35尾程の処理をしますので生産性が優れています。
⑤ 内臓の破損がなく廃水処理費用の負担がないです。
⑥ 骨を60%以上分離されますが、耳部の除去はオプションであります。
• Thawing in low temperature : This machine always can operate at low water temperature which is under 10°C thawing in a short time.
• Normally it can be done at mostly 7°C : While natural thawing requires 12~13 hours, this machine only requires between (one and half) 1.5~3hours
regardless of the winter season or the summer season.
• Stable quality : This machine is low temperature circulation type(convention
▶機械仕様 (SPECIFICATIONS)
機械名
MACHINE
電源
POWER
機械サイズ
DIMENSION : L X W X Hmm/KG
処理能力
CAPACITY
対象魚類
TARGET FISH
耳削除
耳付き開き
3P X 220V/ 380V X 1.75KW
3P X 220V/ 380V X 1.75KW
3265 X 940 X 1745(560KG)
2280 X 780 X 1740 (520KG)
35尾/分 イカ
pdf_down_21.jpg
チャムコ エムケージャパン
本 社 : 〒425-0071 静岡県焼津市三ケ名1787
TEL : 054-620-0001 / FAX : 054-620-0002        E-mail : chamcomk.jp@gmail.com         HPアドレス : http://www.chamcomk.jp
韓国工場 : 韓国釜山広域市江西区生谷産団路39番6        TEL : 82-51-256-8400 / FAX : 82-51-204-4248
COPYRIGHT(C) 2017 CHAMCO・MK・JAPAN CO.,LTD. ALL RIGHT RESERVED